INFO ZALEN

ALGEMENE INFO FACILITEITEN CONTACT

De Paleiskerk beschikt over meerdere ruimten die afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden.

DE KERKZAAL (240 m2, 1e foto onder, vanaf € 525,- per dagdeel)
De bijna vierkante kerkzaal met een hoog karakteristiek houten plafond biedt afhankelijk van de opstelling ruimte aan maximaal 200 personen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie, microfoons en een ringleiding. Er zijn een vleugel en een orgel aanwezig.

DE TUINZAAL/SERRE (75 m2, 2e foto onder, vanaf € 250,- per dagdeel)
De tuinfoyer ontvangt dankzij de grote ramen veel daglicht. In de tuinfoyer bevindt zich een keuken, bar en hier is de toegang tot de damestoiletten.

DE KOEPELZAAL (110 m2, 3e foto onder, vanaf € 225,- per dagdeel)
De koepelzaal bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een brede trap en een lift. De koepelzaal kijkt via een gedeeltelijk glazen wand uit over de kerkzaal.

DE KERKENRAADSKAMER (35 m2, 2e foto op pagina 'faciliteiten', vanaf € 195,- per dagdeel)
De kerkenraadskamer is geschikt voor vergaderingen en beschikt over een vergadertafel (tot 12 personen), een bureau met twee werkplekken, draadloos internet en een printer/scanner/kopieermachine.

DE ONTVANGSHAL/ENTREE (75 m2, 4e foto onder)
De ontvangsthal biedt toegang tot alle overige zalen. Hier bevinden zich de garderobe en een heren- en invalidentoilet. Daarnaast is een kleine balie/bar aanwezig en er kunnen enkele zitjes of statafels worden geplaatst.