Zet uw aanvraag direct in de kalender van de Paleiskerk

Heeft u al een datum voor uw feest of evenement? Zet ‘m alvast vrijblijvend in de Paleiskerk- agenda! We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag met u door te nemen. Hieronder ziet u de beschikbaarheid van de Paleiskerk. Om een voorlopige reservering te maken kunt u dubbelklikken op een datum en tijd. Er verschijnt dan een formulier. Vul daarop uw gegevens en uw wensen in. Er is ook ruimte voor een korte beschrijving van uw evenement én het aantal verwachte gasten.

Gelukt? Dan neemt onze beheerder zo snel mogelijk contact met u op.

Tot ziens in de Paleiskerk!

PS. Lijkt uw datum al bezet? Geen nood. Wellicht is de gewenste zaal nog wel vrij. Stuur een mail naar info@paleiskerk.nl of bel met de Paleiskerk: 070 365 7992 (op werkdagen tussen 9 en 12 uur). U hoort snel van ons wat er mogelijk is!

Aanvraag reservering